Lundi Premium

Lundi Premium

Lundi Premium

Produkt:
Lundi Premium
EAN:
100508
Gewicht:
15 kg
Productbeschrijving:

Vooral bij zee-eenden en duikers is een soortspecifiek dieet belangrijk. Deze eenden eten veel eiwitten in de natuur in de vorm van vissen, kleine krabben en waterinsecten. Lundi Premium bevat daarom alleen eersteklas vismeel. Elke korrel bevat een natuurlijke, aangepast aan de behoeften van de dieren, eiwitgehalte van 30%.

Volwaardige grondstoffen, echt zeezout en waardevolle vitamines en sporenelementen maken de hoogwaardige eiwitten compleet. Lundi Premium is daarom ideaal voor de specifieke voedingsbehoeften van alle soorten zeevogels, vooral greenbacks, eidereenden of duikers zoals de dragers. Door een voorzichtig productieproces blijven de natuurlijke vitaminen en sporenelementen in dit dynamische prestatievoeder behouden en wordt de biologische bruikbaarheid aanzienlijk verbeterd. Dankzij een uitgebreid en zacht extrusieproces blijven de natuurlijke vitaminen en sporenelementen in deze levendige kroket behouden en wordt de biologische beschikbaarheid aanzienlijk verbeterd. Dit zorgt voor optimale hygiëne.

Lundi Premium is daarom ook geschikt als aanvullend diervoeder in de rui en idealiter in de kweekfase. Omdat de kwaliteit van de broedeieren wordt beïnvloed door de kwaliteit van het voer en bepalend is voor de ideale broedtijd en de vitaliteit van de kuikens in de eerste dagen van het leven.

Lundi Premium is gegarandeerd GMO-vrij zonder conserveermiddelen.

Samenstelling:
Mais, Tarwe, Vismeel, Luzrene, Mineraalmengsel, Bietenextract, Garnalen, Algen
Ingrediënten:
Ruwe proteïnen:
30%
Onverzadigd vet:
4.5%
Ruwe vezels:
5.0%
Ruwe as:
9.5%
Ca:
1.4%
P:
0.9%
Toevoegingen:
Vitamine A
12000 I.E. / kg
Vitamine C
1200 I.E. / kg
Vitamine D3
35mg / kg
Vitamine E
60mg / kg
Na
0.80%

Lees meer over: